Hiustenleikkaus ja muut parturi-kampaamopalvelut Porissa

Yhteystiedot
Parturi-ikoni

Parturi-Kampaamo Riitta Ojansivu tarjoaa monipuoliset parturi-kampaamopalvelut hiustenleikkauksista ja permanenttien teosta parranajoon Porissa. Seuraan ajankohtaisimpia trendejä pysyäkseni ajan hermolla, mutta minulta onnistuvat myös kaikkein klassisimmat tyylit. Tarjoan kattavat palvelut koko perheelle, vauvasta vaariin, miehille ja naisille. Tarjoan myös kotikäynnit ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille Porissa ja lähialueilla.


Koronaepidemiasta johtuen noudatan liikkeessäni erityisiä toimenpiteitä hygienian takaamiseksi. Lisäksi työskentelen ainoastaan täysin terveenä. Jos itse sairastut tai oireilet, otathan ystävällisesti minuun yhteyttä, niin siirrämme aikasi parempaan ajankohtaan.

Ota yhteyttä yli 40 vuoden kokemuksella työskentelevään parturi-kampaajaan ja varaa aikasi! Tavoitat minut parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai linkin takaa löytyvällä lomakkeella. Parturi-kampaamooni on esteetön pääsy.

Kaikki yhteystietoni

Kampaamopalvelut

Kampaamopalveluihin kuuluvat muun muassa hiustenleikkaukset ja värjäykset sekä pehmennykset ja permanentit. Minulta saat vanhan ajan kunnon permanentit, joilla on todella hyvä kestävyys.

Parturipalvelut

Parturipalveluni sopivat kaikille miehille ja pojille, vauvasta vaariin. Ne pitävät sisällään hiustenleikkaukset, muotoilut ja värjäykset sekä parranmuotoilut.

Ystävällistä tunnelmaa ja arjen hemmottelua

Parturi-kampaamostani saat laadukkaat palvelut rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä. Meille on kaikkien helppo tulla. Haluan tarjota sinulle kiireettömän hetken arjen keskellä. Liiketilani sijaitsevat omakotitalon yhteydessä, erillään asumistiloista, ja tunnelma on kuin tulisi kylään hyvän ystävän luokse.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Parturi-Kampaamo Riitta Ojansivu sijaitsee Porissa, mutta teen vanhusten ja liikuntarajoitteisten kotikäyntejä Porin lisäksi myös lähialueilla. Varataksesi ajan tai kysyäksesi lisätietoa palveluistani, tavoitat minut parhaiten puhelimitse, sähköpostitse tai linkin takaa löytyvällä lomakkeella. Tervetuloa!

Yhteystiedot